amrith
15 December 2008 at 09:42

statutory meeting

Can a private company hold a statutory meeting or only a public company having share capital only can conduct a statutory meeting.


krunal
15 December 2008 at 09:29

HUF I.T Return

What is HUF and what is the difference bitween HUF and Induvidual. And whether HUF has an induvidual PAN number(i.e. once have a two PAN once for HUF & another for Induvidual).
Give me some brief for their I.T. return


MANJULA
15 December 2008 at 00:05

Eligibility to do CA course

dear sir/madam,

I am Manjula, discontinued my B.Com(general)in 2nd year.

Now, I want to do this course CA.

With my Intermediate qualification C.E.C( passed in compartmental), I am looking to do this course.

So please give me reply, whether I am eligible or not? to do this CA course.


Mayur Agrawal
14 December 2008 at 23:41

Industrial training

I want to do industrial training from Bharat Oman Refinaries Limited ( Subsidiary of Bharat Petroleum Corporation Limited ) that is not included in list of approved industries but its holing company HPCL (Industry code1124 ). How can I do industrial training from Bharat Oman Refinaries Limited.


Guest
14 December 2008 at 23:31

Plz reply...

My Cousin bro cleared CA n ICWA. Further he wish to go for Acturial Science, is it a right decision for his good career? If yes, Plz suggest Which field he should focus on as it takes avg 4 years to complete the course?


pka_ca2001
14 December 2008 at 21:13

SHARE HOLDING

Can an NRI be a subscriber to the Memorandum of Association (MoM) and Articles of Association (AoA) of an Indian Company?
Under FERA there was a notification permitting NRIs to invest upto Rs. 10,000/- as subscriber to the MoA and AoA. However, FEMA notification 20/2000 is silent. Kindly let us know if an NRI/ foreign national/foreign company can subscribe to Memorandum and Articles of Association of an Indian Company and up to what amount?


sameer
14 December 2008 at 18:25

Tax dedudcted at source

Sir
A company has paid sponshirsihp fees of Rs 12000$ to a foriegn co tds has not deducted what will been the consequences what is to be done?

Rs 300000 paid for co sponshirship fees for india infrastructure TDS not deducted what will be the consequences pls advice sir


sumit bhartia
14 December 2008 at 17:39

INTRA HEAD ADJ

I HAVE RECEIVED BROKERAGE INCOME AND ON THE OTHER HEAD I HAVE INCURRED LOSS IN DERIVATIVE TRADING

CAN THE TWO BE ADJUSTED

PLEASE HELP


PSETHI
14 December 2008 at 14:50

CCI guildelines

whether the approval of SEBI/CCI is to be taken for the private limited company to issue shares at premium.


Rohit Agarwal
14 December 2008 at 12:07

Accounting Standard - 3

can any 1 tell me the date or year in hich Accounting Standard - 3 was revised
i m confused whether the saem was revised in 1997 or 2003






CCI Pro



Answer Query

Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details