Komal Kumari
10 July 2011 at 18:13

Provident fund

Dear Sir/Ma'am,

For the calculation of PF what all is included in salary...???

Does Employers contribution of 12% goes to provident fund whereas Employees contribution of 12% is broken into two parts out of which 8.33% (maximum upto Rs.541) is contributed to pension scheme & the remaining 3.67% (plus the addition amount beyond Rs.541) is contributed to Provident fund..???

plzzz answer my Query as soon as possible...

Thanks in advance....


G.Maharshi
09 July 2011 at 14:46

Limited Liability Partnership

can anyone please provide me with a resolution authorizing a company to enter into a limited liability partnership.i will be very gratefull if anyone could help me out.


Arun Yadav
08 July 2011 at 18:29

USE OF SHARE PREMIUM

Actually my cos. B/s show share premium can use this amount,for issue of Bonus shares to existing shareholders, plz give details as per co.s act provision with section


neha

sir
i want to know the procedure of transfer of shares by a private company.
and in AOA it is mention right of transfer is restricted in the manner and to the extent herein appearing...



Anonymous
08 July 2011 at 10:31

Formation of pvt ltd company

What is the total cost to form a private limited company?



Anonymous
07 July 2011 at 19:38

EPF

sir,
pls guide
a firm has 25 employee (office staff + labour/worker)on its muster.but daily present employees are only 15.
is epf registration require for the firm?






Premlata Jain
07 July 2011 at 16:59

Leave encashment

Dear Sir /Madam,
Is there any law for leave encashment after resignation by the employee?
Can employee leaving organisation claim full leave credit available at the time of leaving?
If answer, whether yes / no.
Pl quote section no and Act, if possible...
Thanks & Regards


shiva ramanjeneyulu
07 July 2011 at 14:50

gratuity act

Dear all,
Whether gratuity act is applicable to the school teachers in maharastra state



Please resolve the query

Thanks in advance.


Manisha
07 July 2011 at 10:33

NBFC Lending to Subsidiaries

A new Company is formed to provide investment or inter corporate loans their subsidiary companies or group companies.

My question is...

1) Should we Comply with section 372A of the companies Act.
2) Also is there any limit for such lending
3) Whether the lending will be covered under any of the provisions of the Income Tax Act?

We need our company to be an NBFC who can invest in the Subsidiary Companies.

What SHOULD WE DO?

Waiting for the REPLY....
Thanks in Advance


pawan

Dear All,

I want to know the existing process of addition of new employee in PF scheme.

if any back dating for add new employee is possible in rajasthan .
I want to register employees from Jan-2011.

pls tell me process, fees and penalty charges

pawan






CCI Pro



Answer Query

Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details