IS SERVICE TAX IS CHARGEABLE TO A NRI


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
19 September 2010 WE PROVIDE SERVICE SUCH AS SUPPLY OF MANPOWER AND MAINTENANCE TO A VESSEL WHICH IS REGISTERED IN SINGAPUR. NOW THE QUESTION IS WHETHER WE WILL CHARGE SERVICE TAX FOR THE SERVICE PROVIDE TO HIM.

THANKING YOU
SAMPAD MOHANTY

19 September 2010 If the service is provided to a recipient located outside India and the Payment of such service is received by the service provider in convertible foreign exchange, no need to charge service tax.
For full details you may refer rule 3 of Export of Service Rules,2005 in www.service tax.gov.in


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details