KEC is proprietorship concern supply manpower to DPS Ltd. HCC is also a proprietorship concern supply manpower to KEC. During January - 2014 HCC raise a bill to KEC of Rs.12,37,080 including service Tax of Rs.37,080. In the same month KEC raise a bill to DPS Ltd. of Rs.15,46,350 including service tax of Rs.46,350.
What is the service tax liability of KEC in the month of January - 2014.
IT Company which export theirs product like software ,application ,program out of India to Foreign Buyer on project basic with the help of his expert professional ?? can this services fall in service tax ??
or can any export benefit or incentive arise to this company ??
we (FMCG Public Ltd. Co.) have let out a part of Godown to Bihar State Food Corporation on fixed Monthly rental. Pls. explain is this service is chargeable to service tax or not?
Kindly answer this query in view of Sec. 66D(d), Section 66(E) & other clause/notification/circulars.
Dear Sir
Due date for monthly payments of service tax on reverse charge from April to Feb is 5th of next month (6th in case of online pmt).
But it is came to known that for March the due date is 30th of March and not 5th of April. Whether this is true? Please confirm.
Thanks
Arun
Hello experts.
We are registered in the service tax deptt. as service type "Marketing research agency". my question is can we take the credit of service tax on rent paid by our company.
please help me out
Thanks in adv.
XYZ Co. situated in India is a 100% subsidiary of a parent company ABC Ltd. situated in UK. XYZ company received commission (certain percent of order value) from ABC Ltd. for a particular order directly place with ABC Ltd. by LMN co. situated in India. Is XYZ co liable to pay service tax in India?
Respected Sir,
I have registered with the Dept. on 26-9-2013.
Turn Over upto 30-9-2013 was Rs 10,00,000
Is I was required to file a return for Half year ended 30-9-13.
Regards
Ayan Roy Chowdhury.
is service tax applicable on selling commission given to intermediary.
if yes then under which provision
&
if the intermediary is not registered under service tax act then what would be the implications on both the side
A-Intermediary
B-Manufacturer
i am working in a company. there is amusement park in a city . our company add a new activity there.
istead of paying rent for using park land
both party are entering in a contract
my company give 20% of net revenue to owner of amusement park
my question is that whether s. tax applicable on revenue sharing agreemeent
Dear Sir,
During Audit we came to know that , service tax is not paid under service tax reverse mechanism for advocate service . It has been not paid from date of notification of service tax reverse mechanism i.e 01/07/2013.However service tax return is filed timely.
Now my question is that , whether service tax return should be revised, if service tax on advocate services payments are made now .
Please reply on urgent basis.
Thanks in advance.
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Reverse cahrge