Amit Soni
21 December 2009 at 17:14

Form ST-3

Our company is providing services in Software & it's input services for the same is rent.
My question is this whether in filing form ST-3, do i have to provide details of both input & output services regarding total value of services & amount of tax paid on them as prescribed by column no.3 of Form ST-3.
If yes, then what is the way of doing that ?


guruprashanth
21 December 2009 at 16:02

non-payemnt

Hi all

I have a doubt regarding non-payment of service tax.

We are renting a propery for that we have not collected any service but we are registered for service tax, kindly let me know the consequences for non-payment/ non-filing of returns.


salitha suresh
21 December 2009 at 15:46

bilders liability

is there any liability for builders of residential complexes to pay service tax now? can the department collect this under the existing laws


Deepak Sharma
21 December 2009 at 13:03

Exemption Limit

Dear All,

Please tell me if Value of Service Provided are Rs. 10,00,001/-; Service Tax would be liable on Re. 1/- only or whole amount of Rs. 10,00,001/-

Further tell me can we take benefit of two or more Notifications simultaneously
e.g. Can we take the benefit od Notification No. 6/2005 & 13/2008 both


anckoora
21 December 2009 at 12:58

Service tax Exemption.

dear sir,
pl. let me know if a 100% EOU can cliam refund of service tax paid on stall booking bill in a domestic as well as international exhibition ? If yes, under which section / notification ?
thanks anckoora



Anonymous
21 December 2009 at 11:32

service tax

SIR

OUR COMPANY IS REGISTER WITH SERVICE TAX AND PAY SERVICE TAX ON RENT (receipt),ONE OF CREDITORS (RATING AGENCY)CHARGE SERVICE TAX , AND ONE CREDITORS (JOB WORKER) CHARGE SERVICE TAX, MY QUESTION IS THIS CAN WE REFUND THE ABOVE SERVICE TAX CHARGE BY OUR CREDITORS, IF YES THAN TELL US THE PROCEDURE.
THANKS

ANIL



Anonymous

As serive tax is payable by service receipeint in case of foreign payment under reverse charge method.

My question is whether the TDS amount which is deducted from foreign payement is included in the calculation of service tax becase TDS is also borne by service receipeint and paid to govenment exchequer.

Example:

Sevice charge by the foreign service provider = Rs 100

TDS is deducted (paid by receipeint) = Rs 10

Under which below mention option service Tax will be calculated or Is there any clarification or notification from depatment

Option 1. Rs 100 X 10.3% or

Option 2. (Rs 100+Rs 10)= 110 X 10.3%


Yajuvendra Rawat
20 December 2009 at 15:27

Service Tax on Royalty Payment

Dear Sirs & Friends,

Can service tax be applied on the amount paid as Royalty for Patents, Trademarks & Copyrights. Please help me in this also pls give the reason for ur answer. Thanking u all



Anonymous
19 December 2009 at 18:35

Cetralized Service Tax Registration

Dear Sir

Registered Office in Noida so what is process for Centralized Service Tax Registration.

I am waiting for ur good reply.

Prakash Choudhary



Anonymous
19 December 2009 at 15:06

Applicability of Service tax

One of my Client is in the business of providing services of Job Work\Labour charges.His taxable income is more than 10 lacs.So whether he is liable to charge service tax on Job charges ?






CCI Pro



Answer Query

Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details