Tax on Software License Import from Isreal


This query is : Resolved 

(Querist)
03 January 2020 We have bought a Software License from an Israel Company and sold it to our customer in India. the software was directly downloaded by customer. The company in Israel does not have any office or permanent establishment in India. Israel company wants us to pay full invoice amount without any tax deductions as India and Israel has DTAA in place and the tax is getting deducted in Israel.

Let us know whether 10% TDS is applicable or not? If not then which code should we use for 15CA?

Thanks in Advance.

Regards,

Rama Mohan
9930132276

03 January 2020 10% withholding tax under section 195 applicable.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details