sec 80c


This query is : Resolved 

(Querist)
26 March 2010 can we claim deduction u/s. 80c towards tution fees includes interest thereon, if money borried from bank etc ??

26 March 2010 You can't claim tuition fee paid on yourself (it can be claimed on tuition fee paid for children) but you can claim Interest paid to Bank if you have taken the same loan for higher study purpose(u/s 80E).

jagdish (Querist)
26 March 2010 thanks u sir

26 March 2010 agree with expert

28 March 2010 agree.Interest is not eligible for 80C deduction

28 March 2010 interst is not in the preview of Sec.80C


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details