dilip
17 April 2014 at 17:05

Insurance policy & 2wheeler

Sir,

Father gives insurance policy of 2 lac single premium and vehicle (2wheeler-Activa) of rs. 50K to his daughter after married. It can be considered as a gift or not? policy n 2wheeler both in the name of daughter.


Anita Chauhan
17 April 2014 at 16:55

Service tax return

Dear Sir/Madam,

Please confirm me that can we know through service tax return that how much service provided by us to any particular client in a particular time period, If yes, please tell me by which row or column



Anonymous
17 April 2014 at 16:44

Compounded levy scheme under excise

Dear Experts,

Please help me understand the concept of excise duty charged under comound levy scheme.
My client is a 'chewing tobacco manufacturer'.
In his books , he has NOT claimed excise duty paid on input goods as well as the service tax paid on input services within the meaning of input services as defined under Cenvat Credit Rules.

Please explain the scenario.

Thanks.


Neha Chopra

Hi
can anyone please let me know time period in which NCLT permission can be taken for using different financial year in case the company is subsidiary of a company incorporated outside India as my client is having its year form 1st March to 28th feb and we have not taken any permission as yet.

Please reply its really urgent.

Regards
CA Neha Chopra


Johnson Anthonidas
17 April 2014 at 16:38

Filling of service tax returns

suppose an assesse has applied for st1 before 31.3.14 but the st2 certificate was received in April

is the assesse liable to file service tax return for period oct to march 13-14



Anonymous
17 April 2014 at 16:36

Tds

Dear All,

According to the notification no. 25/2012- Service tax on legal Services under RCM, Tds is to be deducted on which amount? For eg: If XYZ Co.(whose Turnover is more than Rs. 10 lacs)enjoys services provide by an advocate of Rs. 50000/- (which is exclusive of ST)and under RCM the service receiver is required to pay 100% ST(i.e.12.36%)amounting to Rs.6180/-, in this case TDS is to be deducted on which amount- Rs. 56180/- or Rs. 50000/-. Plz reply ASAP
Awaiting for reply.

Thanks in advance.


PANDIAN,CMA INTER
17 April 2014 at 16:35

Tds refund

can any one please help me, what is the procedure for getting refund of TDS amount.



Anonymous
17 April 2014 at 16:31

St 3

Dear

I would like to file ST 3 return of my client and I dont know the online procedure.

Shall I make kind of fake id on Service tax website like user id and all that and then I fill up the form for non asssessee and then can i file ST 3 return of my client??

Give some practical way to do the work.


dilip
17 April 2014 at 16:31

Gift

IF HOUSE WIFE GET CASH GIFT FROM HIS PARENTS/BROTHER/SISTER AND SAME ACCUMULATED AMOUNT DEPOSITED IN BANK. IT IS COMPULSORY TO SHOW IN HIS RETURN OR NOT?


archana parab
17 April 2014 at 16:29

Tds pann error

I HAD GIVEN WRONG PAN IN REGULAR STATEMENT, AND LATER ON I HAVE FILED RECTIFIED THE PAN OF DEDUCTEE BY FILING CORRECTION STATMENT, INSPITE OF WHICH I HAVE RECEIVED NOTICE DEMANDING 20% T.D.S WHAT SHOULD I DO PLLLLZZZZZZZZ HELP..






CCI Pro



Answer Query

Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details