This Query has 3 replies
how should i show the service tax amount of p/y recd in this year due to amendment in budget , in the C/y service tax return.
for such service tax amount no payble entry in p/y books as not taxable in such year but now amedment retrospectively.
This Query has 2 replies
DEAR SIR/MADAM
I WANT TO KNOW ABOUT THE RULE OF SERVICE TAX,WHICH WE RECEIVED ALONG WITH SUBSCRIPTION FEES,SPORTS INCOME FEES,OTHER FUNCTIONAL PROGRAMEE FESS ETC. (WE PROVIDE THE SERVICE TO THE MEMBERS)
NOW I WANT TO KNOW THE PROCEESORS THAT HOW TO DEPOSIT THE ( IN WHICH MONTH WITH E-FILLING OR WITH WHICH WAY)SERVICE TAX,EDU.CESS, SHEC. & WITH WHICH FORM NO. (LIKE VAT 18,19,23,24 FOR SALE TAX RETURN)
AND WHEN WE DEPOSIT THE SERVICE TAX RETURN??? AND THE PAYMENT DATE??/
THANKS
AMIT SHARMA
LUDHIANA (PUNJAB)
This Query has 1 replies
i m working in Organisation who undertakes project. Contract inter alia includes also supply of material as well as technical services as per terms of contract.
How to reckon Service Tax under this situation.
My question is this whether i have to levy service tax on gross value of bill which i raise periodically as per terms of contract.
How would i effect VAT on Works Contract?
This Query has 3 replies
Can u guide me to fill up the ST-3 on input credit details.
My case is filling the ST-3(first return)for banking and other financial sector company.
Invoice amount received only during August and September 2010... But Input credit is available from June 2010... Can i avail the input credit from June or else only from August 2010? Reply please..
Thanks in advance
This Query has 4 replies
Dear Experts,
please let me know how to file manual return .How many copies of ST3 is require?
This Query has 3 replies
Dear,
I am going show here a specimen of an invoice
you have to give me answer of my all questions.
Sales 400000
Vat 4% 16000
Total 416000
freight paid on
your behalf 15000
----------
Gross total 431000
1)My question is whether this presentation of invoice is correct or not.
2) I am paying freight on behalf of party,
who will pay the service tax liability.
3)According to business audit, am i doing something wrong?
4) Should i charge vat on freight? if yes then where it is written in law.
5) if transportor and the consignee don't pay service tax, shall i have to pay service tax at the end?
Kindly answer of my all questions.
This Query has 4 replies
Dear all
Pls tell me how to fill the service tax return ST3 form of Service provided & Service received in same form for Example :We giving service of c&f agents of service amount is Rs.100000/- and service tax is Rs.10300/-. and service recieved as Warehouse rent of Rs.50000/- and service tax is Rs.5150/- and please explain in this transaction ie., how to fill the ST3 form (I) row.
This Query has 2 replies
Is service tax required to be paid on transportation service used in export of goods,if yes who would pay & whether it can be claimed as refund
This Query has 1 replies
Individual Service tax due date 5th of Oct 2010 for Jul-10, Aug-10 & Sep-10.
we deposited cheque on 5th oct 2010 realised on 8th oct 2010 is there any interest payable in this regard.
If cheque deposit date ok with you let me know section/notification
This Query has 3 replies
My client is providing tour operating service to IRCTC Mumbai.
Is this exempt uner notification No. 20/2009 DATED 7TH JULY, 2009 OF SERVICE TAX.
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
renting of immovable property further use for business