Audit and sec. 44ad


This query is : Resolved 

(Querist)
03 August 2014 Sir, if our partnership firm has turnover less than 1 crore and has loss as per profit and loss account (before partner's remuneration and interest), then do we require to get our books of accounts audited u/s 44AB read with sec. 44AD(5)?

03 August 2014 yes if the business is covered under definition of eligible business under section 44AD

Rupesh Jain (Expert)
04 August 2014 yes you have to take audit report u/s 44AD due tot profit is less than 8% of turnover.

04 August 2014 agreed with above views.............................


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details