TDS U/S 194C


This query is : Resolved 

16 December 2008 A bill shows material cost 75% and labour charges 25%.What I want to know is whether tds should be deducted on 100% of the bill amount or 25% of the bill amount?

Ravikumar.G (Expert)
16 December 2008 Circular no 295 / 6.3.1981

In case of composite works contracts to the Government or other specified person, the material necessary for work may be supplied at a stipulated price by the contractee. The deduction should be based on the gross payment without excluding the cost of materials (i.e100%)

16 December 2008 Thank You....


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details