shruti
30 October 2015 at 14:52

Itr

i filled itr 4 in place of itr 4s in which i showed business type trading others and only filled the detail of 4 brakets in genius like debtors cash stock and creditors not sent b.s. whole is it correct ?? is it compulsory to sent b.s. in itr 4

Answer now

kailash bajaj
30 October 2015 at 14:34

Audit report

Hello,

A fire occured in my client's premises resulting into destrcution of all the books of accounts alongwith evidences. So, should we give disclaimer of opinion report or a report which we can frame from our working papers.

Also, our audit fees is pending since last 3 years so whether we can deny to sign the audit report or we need to sign the report.

Please advise at the priority.

Answer now

N m
29 October 2015 at 19:25

Accountant

I seek a full time accountant.

The qualifications needed to do the job are the same competencies as that of a articled assistant.

Where, & how quick, can I get such people in India ? A quick response from experts shall be appreciated.

Answer now


Anonymous
23 October 2015 at 14:43

Efiling

Dear Sir,
I have seen a msg on e-filing website. Stating that -
Attention web service users we have depoloyed secured web service.......

What is the meaning of this msg?

Please clrify.

Answer now

pahni rajkumar
21 October 2015 at 10:43

Cost compliance records

Dear Sir,

Please help me for the following issues

I worked in Automobile spares manfacturing industry turn over of 120crs

1.Is Cost records has to mantained for that industry

2.Is Cost compliance is applicable

3.If applicable what type of records are reauired?

Thanks
B.Phani Rajkumar

Answer now

Ajinkya

I Want add one deductee in Q1 Return & for that I Already paid TDS Amount with Interest but TDS Software ETDS is not allowing me to add the challan after downloading of NSDL Conso file, so in that case how can i add Challan in Q1 TDS Return?

Answer now


Anonymous
16 October 2015 at 10:49

Accrual or cash method

Is withdrawal relating to a particular year is admissible in that year itself irrespective of whether it is actually received or not, or only cash method of withdrawal is valid ?

Please Help.

Answer now

NANDAN
15 October 2015 at 11:09

Availability for itp/stp.

Dear sir am B.Com graduate and I have been workeing under chartered accountants but am not an articul student, plz advice me can I apply for itp/stp? my e-mail ID: nandan.c.g1200@gmail.com

Answer now


Anonymous
15 October 2015 at 08:44

Section 40a(2)(b)

Dear experts,
In partnership firm one partner's husband doing job in firm, plz let me know weather salary given to partner's husband will be disallowed or not, u/s 40A(2)(B)

Thanx & Regard
Rahul mehta

Answer now

Guest
15 October 2015 at 00:00

Confusion about qualification of auditor

As per companies act 2013, the qualification of an auditor is that he should CA as per CA act. Also he is disqualified if he is in employment elsewhere. But it is nowhere written that he should be practising CA. So whether a CA not holding COP can be auditor of company if he is not in employment elsewhere?

Answer now





CCI Pro



Answer Query

Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details