If we are appearing for cpt exam and suppose we fail then we have to pay the full fees again or some lumpsum amount.
Can a service provider claim exemption under 10 lacks limit for SSI in respect to SERVICE TAX i.e. even if he has charged service tax in his invoice but still partial of such service tax is receivable by him???
My mother is suffering from cancer and treatment for the same is going on. I am in 2nd year of my articleship and i am unable to continue my articleship because i have to go out of state for my mother's treatment. My principal has given consent to terminate the articleship and re-register later on. Can i terminate articleship and re register in another firm for balance period of articleship within the hometown after my mother's treatment or i have re-register out of my hometown?
From when is MRP base duty(CVD) applicable on chapter 4015.Are all goods under chapter 4015 attracts MRP base duty or only specified items and at what rate.What if in documents medical word is missing in the documents and on the package it is clearly mention medical examination gloves.
My clients actual gross receipts for the F.Y.2013-14 are more than those as per the service tax returns filed for that year. ( as per service tax rules returns can be revised within 90 days from the date of submission of original return).What is the remedy? Please reply.
Sir i had completed first group in nov 13 and done registration of articleship sir andccompleted second group in may 14 sir, so can i do ca final registration after one year sir? Bcoz i want updated books sir, so kindly suggest what is the time period for doing registration... Thank you in advance...
Dear sir,
For manufacturing company they are not claiming input vat credit on consumables like repairs simply they are charging to expenses .
As an Auditor how can we report on these portion
Now it is clear that only the due date u/s 44AB has been extended till 30/11/2014 and the due date for filing the return of income remains the same i.e. 30/09/2014.
So as per my understanding an assessee u/s 44AB, who does not file his return by 30/09/2014, will have to pay interest u/s 234A and in case of loss the same cannot be c/f. Is there any other issue that the assessee will have to face ? Please guide.
Thank you
i need urgent help fromtexperts for my probleo... my Father has shares of Voltas company Purchased around 30years Back. and has not Demated them till now as the original hard copy of same is lost. but the dividend of the same is received Regularly in his name. how can i sell them??? i need urgent help. v r in need of money.
How valuation of asset has to be done in case of filing of WT return? For valuation of each immovable asset does it requires a valuer report assuming the net wealth exceeds 30 lakhs?
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Information