Hello Freinds,
I would like to know if a retailer show his income under Section 44 AF and does not maintain any record, his total receipt does not exceed rs. 40 Lacs in the previous year and he shows 5% profit.
Now my question is, his item is sales taxable and he is required to furnish sales tax returns quarterly then for that purpose what record he should prepaired to keep away the sales tax department and income tax department.
Please let me know
Thanks in advance
Dear All,
If any person file individual return form-2(e-return) for the asst. year 2007-08 on 31-07-07 but he have not digital signature and he paid all income tax liability on 20-07-2007.But he submit form V(acknowledgement) with I Tax dept.on 24/10/2007 than Income Tax dept.,would be treat with assesse.
harish
co op crdit society given followin srvices to its members
1-dd commission
2-prossing chargers
3-valuation of gold charges
4-building donation/bld fund
5-light bill com.from electricity board
whether co op crdit society are liable to service tax or not
our employee withdraw Epf from company, on that how much amount will be taxable as per Income tax.
what is the exemption limit?
In what section it was available in IT recknor?
plz sir
is there any way by which a company can acquish(take) the shares from its sharesholders without the shareholders wish ? the applicable section and the treatment regarding this is bonafide act in the view of law and as well as companies shareholders ?
hello,
my query is relating to the scrap value of fixed assets. facts are given below :
our company is following the depreciation rate of 31.67 % by SLM method with a scrap value of 5% on EDP assets.
one of our assets(laptop) given to an employee for his personal and official use. after 4 years he has resigned. what is the value we should recover from him ?
There is partnershp firm where one partner wants to retire and another partner wants to joins.In this case i would like to know is one agreement fine regarding admisssion and retiremnt of partner.If yes can i get the sample agreemnt at samirambavi@hotmail.com
tds deducted on bill including service tax or excluding service tax.
our clinet ONGC Ltd net bill given after deduction of service tax on that amount we deducted TDs as per contractors
this is correct or not
plz sir
*************
I am having office in a residential apartment in ground floor. Corporation authorities has treated my office premises as commercial property and accordingly charged property tax applicable to commercial premises.
I want to know whether Chartered Accountants office premises will be treated as commercial or residential for the purposes of charging property tax by municipal authorities.
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
section 44 AF vs sales tax and income tax