Anonymous
This Query has 4 replies

This Query has 4 replies

15 January 2011 at 20:22

query

do I need to complete graduation with CA or it is not compulsory...


A. Gupta
This Query has 2 replies

This Query has 2 replies

Dear Friends

If the service provider is raising debit notes and charge service tax on the amount involved therein, can the service recipient claim input credit of service tax paid on such debit notes?

Thanks


Mirza Zubair Abass
This Query has 1 replies

This Query has 1 replies

15 January 2011 at 17:23

Ipcc studies

Is coaching necessary to pass ipcc exam?


Sadre Alam
This Query has 2 replies

This Query has 2 replies

15 January 2011 at 14:51

section 209(4A)

According to section section 209(4A) of The companies act 1956-books of account and voucher have to preserve 8 year from immediately preceding the current year.please defined the preceding the current year in above case by suitable example....plz


kruti m dhebar
This Query has 1 replies

This Query has 1 replies

sir/maam
plz help me wid precise notes for 'The expenses expressly disallowed' from head of income business and profession topic.

thank you
kruti



Anonymous
This Query has 2 replies

This Query has 2 replies

15 January 2011 at 11:45

ICWA course


I am working abroad and want to persue ICWA course.

How can I register for it?
Can I attend the exams online?
Is there any exam centres in Kuwait.
I am B Com degree holder with 8 years of experiene in Accounts & fiannce field.



Anonymous
This Query has 5 replies

This Query has 5 replies

What is the criteria for the applicablity of service tax if a person wants to give consulting related to Engineering Pumps & Products ? What are the procedures and forms to be filled up and to which authorities ?


Ganpat Khemka
This Query has 3 replies

This Query has 3 replies

14 January 2011 at 18:59

Articleship

if a person pursuing both CA and CS, then will the articleship training of 15 months under CS course be offset with the 3.5 years of articleship under CA course



Anonymous
This Query has 4 replies

This Query has 4 replies

14 January 2011 at 18:43

Completion of Articles

Dear Expert what are the requirements for the completion of Articles .

Which forms to be submitted to principal and to the institute regarding the completion of Articles...


CA Sahil Singla..
This Query has 4 replies

This Query has 4 replies

14 January 2011 at 17:00

help

As per suggested by most of the CCI members & Experts i bought book on SFM CA final by SD Bala & Pattabi Ram. But i am not satisfied with this book becuase questions given for practice are less in number. Though concepts explained are good. The main thing is i m currently taking Classes .But in order to build confidence in this subject i took suggestion from CCI members. So,plz suggest me again how to prepare for SFM & wat to do along with taking classes. Do i need to refer any other book






CCI Pro



Answer Query

Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details