This Query has 2 replies
We are ra Segistered as sec.25 company and are an institute for urban planning & development. We are also taking up R & D projects for designing of some other institutes like new IITs etc.
Would that come under ST net?
What if we give some consultancy to local bodies etc.regarding urban planning?
Since our income will not be distributed so are we required to pay ST?
This Query has 3 replies
pl guide us on the following issue
we have paid service tax in oct 07 and not taken the same in the return .
can we adjust the same now or revised the earlier return
thx
This Query has 1 replies
the query is in relation to service tax on construction of a residential flat having 16 flats. However, the land is owned by the builder(self acquired/ancestral)and construction is made by the builder himself (through contractors for labour and subcontractors)what would be the situation?
The contractors and subcontractors are not liable for service tax as their taxable service does not exceed the limit of Rs.10 lakhs.
Kindly clarify.
This Query has 4 replies
What would be the cenvat credit avialable on a machinary(Excavator VOlVO) purchased for 49 lakhs...
the CVD given in the purchase voucher is 2.5 lakhs..the value assesseble is 28 lakhs for the same...
is CVD the only credit available??
This Query has 2 replies
Dear Expert,
can i pay the service tax liability after 5th july (i.e. on 6th) without interest due to BHARAT BAND
thanks
Regards,
Aditya
This Query has 2 replies
if client does not pay and the company w/off the amount from books then whether the company is liable to pay service tax on the amount written off ?? if yes then plz tell the section or case law
This Query has 1 replies
hello sir,
service tax apply on cashless facility services provide by hospital ?????
plz reply me????
This Query has 3 replies
can any one say that how to deal with if a person has paid penalty of rs 2000 in wrong accounting code
This Query has 2 replies
entry for serveic tax in construction companies
This Query has 1 replies
Sir,
In case of outdoor catering services, if we raise two bills one for service charges and another for food items separately the ratio is about 40% & 60%. without maintaining any food items stock records and on only services charges we pay service tax at normal rate and availing cenvat credit to pay off the liability.
Pl give your valuable comment on the procedure followed with reference to Service Tax rule & regulations.
Thanks in Advance
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Service tax applicability for Sec.25 companies