REDDY VIVEK
11 July 2010 at 22:38

about section

can any one please tell me about sec560. And what is defunct company?
what is struk off?


thank you very much



Anonymous
11 July 2010 at 00:16

relating to provident fund

is it true that employer or employee contribution is calculated on if salary is 6500.(actual salary is more than 6500)??



Anonymous
10 July 2010 at 11:50

Law Paper Correction - PCC

I have written PCC in May 2010 and waiting for results. All the papers went well except law. I have made a lot of silly mistakes in law paper. I just wnated to know, how are the corrections in case of law paper? Are they very strict? What about ethics and business communication? Are they very strict? I am just scared i might lose out by 2 or 3 marks. I dont want more than 40, because i have done well in all the other papers, so i am not worried about the aggregate.


sona
10 July 2010 at 11:22

SEBI GUIDELINES

Dear All,
im going to appear for CA Final in coming nov, 2010.can u tell me which book should i refer for latest SEBI guidelines. are they issued every year ??


VIVEK

HOW MUCH AMOUNT AN NRI CAN SEND INDIA IN PERSONAL CAPICITY FROM FORIEGN COUNTRIES?

IN HUF STATUS WHAT IS THE LIMIT ?

HOW MUCH AMOUNT AN NRI CAN INVEST IN INDIA ?



Anonymous

Ours is a private limited company paying conveynce allowance as part of salary and it is paid monthly and incorporated in monthly salary statements.

We have seen some instructions fro ESI directorate that CCA if paid monthly,should form part of "wages" for ESI coverage.Otherwise it should be paid beyond two months paeriod and it should be as reimbursement of actual expenses.

Please confirm my views with recent notifications/circulars.

Should we consider monthly CCA for the basic exemption limit of Rs.15000.

Thanks in advance

NK



Prithi
09 July 2010 at 06:59

Section 297 of the Companies Act

Hello Everyone..

The law says that Sec 297 does not apply if it is a contract between two public companies does the same apply if there are two private companies under the contract??


kanaklata chauhan
08 July 2010 at 18:14

DIFFERENCE

DIFFERENCE B/W INITIALLED AND SIGNED?


rishika kansal
08 July 2010 at 18:05

Law

hi guyz this is rishika here
i have a query so please help me out

does the resultant company need to be listed after demergerof a public limited company?

And how does it go about it

regards
rishika



Anonymous
08 July 2010 at 18:01

Applicablity of Provident Funt Act

Whether Provident Fund Act is applicable, If there is more than 10 employees in any dealer's firm / or a trading Unit?






CCI Pro



Answer Query

Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details