jituparmar89@gmail.com

I HAVE A QUESTION TO IN SUCH A CASE THAT I HAVE TO UPLOAD A IT AUDIT REPORT F.Y.14-15 BUT WHEN I GET A DOWNLOAD THAN I HAVE A ASK FOR PASSWORD ANY ONE CAN HELP HOW CAN CRACKED IT SOO. ONE TIME PASSWORD ENTER AND THAN NO PASSWORD REQUIRED...THANKS..IN ADVANCE FOR..KIND./


Shraddha

Dear Experts,
As per AS 5,Prior period expenses need to be disclose to face of Profit and Loss Account Statement but where to disclose exactly in expenses . Please tell me below sequence of expenses is right ?

a)Cost of material consumed
b)Purchase of Stock-in-trade
c) Changes in Inventories
d)Employee Benefit Expenses
e) Other expenses
f) Prior Period Expenses



Anonymous
30 May 2015 at 13:17

Turnover

dear sir/ mam,


what is the turnover limit of HUF. to compulsory tax audit



Anonymous

Please give your opinion on conducting Audit of High sea sale and Purchase and whats document'are required to check and examine at the time of Conducting Audit and as well as suggest me on the audit of Import purchase( Steps To Vouch The Import Purchase.)


CA. Mohit chaturvedi
29 May 2015 at 16:55

Statutory due

R/ Professionals,

Please clarify whether octroi payable to a municipal corporation is an statutory due or not.



Anonymous
28 May 2015 at 15:21

Audit of dormant company

Company has not filed return from 2006 then we have to do audit till f.y. 2013-2014 as per co. act 1956
for f.y. 2014-2015 as per company act

please give me reply


shivani
27 May 2015 at 12:06

Caro

Experts,
Plz tell me whether caro is now applicable for Nov 2015.if yes,what amendment will be asked in Nov 2015 for audit.


CA Sahil Singla..
27 May 2015 at 11:08

Audit u/s 44ab

Dear Sir

Whether a CA can Audit books of accounts of Partnership firm in which his blood relative is partner ?

As per sec 44AB, audit can be done by accountant u/s 288. The section 288 only says that accounatant must be a CA defined under CA Act. So, that means audit u/s 44AB can be done of relative ?



Anonymous

Sir,
How to provide depreciation on assets..?
if any new assets is purchased then it depreciation to provided by year or by days.?



Anonymous
25 May 2015 at 17:32

Tds

For office lift maintenance purpose payment made to XX Ltd worth Rs 30000 attracts tds under 94C or not ???






CCI Pro



Answer Query

Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 November 2026
Article Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details