What is the full form of FIDBC and CAIBC ( use by bank Import and Export case )and difference between .
Dear All,
plz my solve quaries.
example:
1.we salary paid F.Y 09-10 & tds deducted & deposited but cheque not issued to employee till dated.
how salary expenses reverse in next financial year 10-11 & new cheque issued.
this ism urgent.
Thanking You
if i import goods by making advance payment then whether i should account for foreign exchange gain/loss or not?
Dear Sir,
Please let met know about the payment date of TDS in bank, TDS Deducted on or before 30th March'2011.
Thanks & Regards,
Ajit
hi
I have one query regds advance tax and provision for tax
In trial balance advance tax paid 50000 and provision for tax 150000 is given
in adjustments
tax liabilites 200000
So some one could tell me accounting treatment and payment entries related to this
Thanks
Surender singh
Hello friends,
My doubt is
"How should the consolidation of a Holding company and a subsidary' subsidary be done? Should it be first be consolidated with the subsidary or can both subsidary co. and its subsidary together be consolidated with the holding comp ?"
Eg: x - holding comp
y - subsidary of x
z - subsidary of y.
Should the accounts of y and z be consolidated first and then consolidated with x, or can all the three x, y and z be consolidated together ? What is the treatment as per AS 21 ?
How we will disclose any amount given or received as Inter Corporate Deposit
DEAR EXPERTS,
PLEASE HELP ME ON THE PROBLEM-THAT-
WE ARE A SOFTWARE EXPORT COMPANY,AND HAVE PURCHASED SOME CAPITAL NATURED THINGS LIKE- TV's, POOL TABLES,TABLE TENNIS TABLES AND OTHER GAMES/SPORTS ACCESSORIES, FISH AQUARIUMS,FOR THE ENTERTAINMENT OF THE EMPLOYEES.HOW AND IN WHICH BLOCK OF ASSETS WE SHOULD REFLECT THESE IN OUR BOOKS.PLS REPLY.
REGARDS,
SUSHIL KUMAR
The Company has issued cheque to Insurance Company as on 31st March,2011 for insurance premium for the F.Y 2011-12.The Company has passed entry as follow :
United India Insurance A/c dr.-50,000
To Bank Account - 50,000
The Company wants to show the same advance to vendors for services and the same should be disclosed in advances. One of my collegue has of opinion that the same should be shown as prepaid insurance. My opinion is that the same relates to next year and the payment does not effect even signle day of current F.Y. Can you please which is right one accounting treatment in books of account ? If the same is disclosed as advances to United India Insurance Company,is it wrong accounting treatment or not ?
A company had created Provision for Bad Debts which were not allowed as deduction under Income tax Act, subsequently company created deferred tax assets on the amount disallowed.
Whether company can claim deduction under section 36(1)(vii, if Bad Debts are written off against the Provision earlier made?
Whether the Deferred Tax Assets created earlier will be reversed or not?
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
FIDBC / CAIBC