Applicability of section 44 ad


This query is : Resolved 

(Querist)
25 May 2017 My client is providing Branding, promotional campaign, designing logos etc. and have a turnover of 40 lakhs.

Can 44 Ad applicable so that profit can be taken @ 8℅?

26 May 2017 Yes return can be filed u/s 44AD. If turnover includes any digital payment or payment by cheque, draft etc then 6% of that turnover may be declared as net profit.

Shehin M K (Querist)
26 May 2017 Do it considered as a profession of business?
TDS is deducted under section 194C and 194 J.
My doubt is that do it considered as a profession since Tds is deducted under section 194 J?


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details