Services to educational institutions


This query is : Resolved 

(Querist)
20 March 2015
Dear Sir

A professional individual is providing training and coaching services to various industries and also to educational institutions.

Please guide me whether the above said services provided to educational institutions is exempted under service tax or not?

Thanks in advance

20 March 2015 Specified services provided to educational institute (covered in the negative list) are exempted. The services which are exempted are covered under entry no 9 of the mega exemption notification 25/2012. Thus if these conditions are satisfied then the services are exempted. For daily updates on Indirect taxes, you can login to our website www.indirecttaxprofessionals.com


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details