Service tax revised return


This query is : Resolved 

(Querist)
20 January 2015 Dear sir, revised return after 9 month is available under service tax ? One of the my client paid service tax amount during this month for the period of F.Y 2013-14. and original return done before due date. I want Wat is procedures and Wat issues bare by client. Thanks Regard Pravin

20 January 2015 the ans is no as only within 90 days of fillling the original return it can be revised.

24 January 2015 Please refer Rule 7B of Service Tax Rules regarding “Revision of Return”.

An assessee may submit a revised return within a period of ninety days from the date of submission of the return under rule 7. Revised return can be submitted only once.

So you can not revised Service Tax return in the given case since 90 day are over.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details