Nil return


This query is : Open 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
05 December 2013 WHAT TO DO IF ASSESSEE HAD ALREADY REGISTERED FOR SERVICE TAX IN 2005, BUT HE HAS NOT CROSSED THE LIMIT OF 9LAKHS UPTO 2013 & HE HAD NOT FILED THE NIL RETURN FROM DATE OF REGISTRATION UPTO NOW i.e 2013...?
IS HE LIABLE TO PAY ANY PENALTY OR INTEREST???
SO WHAT SHOULD I SUGGEST TO THIS ASSESSEE...????

PLEASE REVERT ASAP....

CA DHEERAJ (Expert)
05 December 2013 Every Assesse who is registered under service tax (finance act 1994), ST return is required to be filed even if service tax payable is Nil or he not cross threshold limit, if he not cross threshold limit then also he filed return with take benefit of notification no 33/2012

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
05 December 2013 THANK YOU SIR FOR YOUR ASSISTANCE


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 06 October 2026
Semi Qualified

AJAY SINGH AND CO LLP

Thane

CA Final

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details