Donation expense


This query is : Resolved 

(Querist)
08 August 2013 sir, in form 3cd under which clause, donation expenses u/s 80G are disallowed?

15 August 2013 Donation made by the assessee are not allowed to be deducted from the profit & loss account hence are disallowed (added back to profit) while computing profit from business & profession and if donations are eligible these taken accordingly while computing Total Income.

Only Donation made by the assessee to political party are shown as per Point 17 of 3CD report.

Except mentioned above no seperate discloure is required by 3cd report

please refer section 37(1)

please refer

https://220.227.161.86/30357dtc19988.pdf


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Trainee/ CMA Trainee

RMA And Associates LLP

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details