How to calculate CSR ? in simpal manner. sec198 of company act 2013 format was so confusing .
Answer nowCan anyone please...Give me the notes for IPCC INFO TECH.??
Answer nowsir, am I required to make cash payments within 20000 for purchase of goods, to grant exemption under rule 6DD
Answer nowhello experts, my bro has a software company in Hyderabad. he is not maintaining the main branch in Hyderabad at all. but he has started the same company in Vijayawada as branch. so what he need to do. please give a clarity
Answer nowR/sir, One of my client is selling a plot, which may attract long term capital gain. Selling consideration will be about 18,50,000 and registry is due in may 2016. Buyer is giving 15,00,000 as advance in March 2016. Please let me know whether my client have to show the money received in adv in his itr for ass year 2016-17 or to show and pay ltcg tax in ass year 2017-18 as registry will be done in acc year 2016-17 Please suggest Regards
Answer nowRespected friends, In India, is there any limit for capital borrow according to any laws / rules existing? I mean if pvt ltd company turn over 60 cr p.a. then company can borrow capital @100 cr or any limit restricted by existing laws or rules.
Answer nowbuyer has made the default in deducting the TDS u/s 194IA for FY 2013-14 however, Seller has paid the tax i.(capital gain) etc
Kindly advice now what buyer should do ??
he cannot now deduct tds (cannot collect the amount of tax from seller) & if buyer will pay from his pocket then there will be double taxation of same transaction...
Note : buyer has received the notice on 4-3-16 for default made u/s 194IA. from IT department having sub of "Calling for info. regarding investment in immovable property" & gave time limit of only 10days to make the default good...
kindly advice what should be done ???
Sir,
I have following incomes in A.Y.13-14.
1.Selling of shares-Long term
2.Commision on which TDS Deducted
So please tell me which ITR Form is applicable to me & how to show capital gain in ITR.
Thnaks..
Sir, i am in regular b.com 3rd year college and i have cleared both groups of CA-IPC.My college classes were over on 10/03/2016 and i have exams from 5/04/2016.I want to register for articleship before 30/04/2016 so that my attempt comes in november 2018. My college is ready to give me an NOC regarding the end of classes in college. Can i legally start my articleship now?
Answer nowwhether any pvt. ltd. company reimbursement of construction site exp. to their related party & this is a routine practice without any monetary benefit paid to party .... is these transactions attract service tax
Answer now
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Calculation of csr provision