This Query has 2 replies
dear expert
we had files form23B in july,12 but we forgate the SRN No OF THE SAME, HOW WE CAME TO KNOW THE SAME, Required to file forms 23ac etc..
This Query has 2 replies
Dear Sir,
I have been reappointed as statutory auditor in AGM hold on 29-09-2012, let me know time limit for filing form no. 23B.
My email id is cajkjk@gmail.com
Thanks in Advance sir.
This Query has 1 replies
Hello Friends
My brother has got CS Certificate of Practice Number ten days back. Can he sign Annual Return this year for Listed Companies
Is there any minimum experience required for certification of forms or signing of annual return.
Please Advice
Thanks and Regards
This Query has 2 replies
Dear Experts,
Would u provide me MOA related to land acquisition.
the main object of the Company is acquiring land
thanks & regards,
siddhi
This Query has 2 replies
Dear expert
can an independent Director miss 3 board meetings in continues i.e. all independend directors has not attend last 3 board meetings, there is any regulation in this regard please provide the details asap
thanks
This Query has 3 replies
Dear Experts,
We all know that by virtue of section 205A, any amount of unpaid dividend remaining unclaimed for a period of 7 years or more need to be transferred to the IEPF.
What are the penal consequences of not doing so ?
Whether penalty as stated in section 205A would be attracted or some other provisions will get attracted ?
Dear Experts kindly throw light upon this matter.
Thank you,
With regards,
Sathyan
e-mail id: sathyanavinash@gmail.com
This Query has 2 replies
We are a closely held public company and we have paid many charges and file form 17 as well for many of those( in some cases after 30 days). So
(A)Can I get following documents on MCA21- site at present-
(1) form 17 already filled for all even for which filled after 30 days
(2) challan for same
(3) certificate of satisfaction of charge for all even for which filled after 30 days?
and if yes then,
(B)how can I check on MCA21 all of the above?
This Query has 5 replies
Dear Sir/Madam,
1)Please tell me whether a karta can become a director of the private limited company.
2) Whether a karta required DIN before subscribing as a member in MOA of the company.
3) whether a karta required to mention his father's name in subscription form of MOA
Please reply ASAP
This Query has 5 replies
Dear Experts,
A Public Ltd Company has re-appointed a person as its Managing Director at its AGM.
Now what are the e-forms that have to be filed ?
It is evident that e-form 25C has to be filed within 90 days from the effective date of appointment.
Whether e-form 23 and 32 have to be filed ?
Awaiting your early reply.
Thank you,
With regards,
Sathyan
e-mail id: sathyanavinash@gmail.com
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
How to find srn no