This Query has 1 replies
In the Service tax return ST-3 form column F gross amount received against service ,Is need to be filled ...... If i want to avail the exemption under notification no.6/2005.
should i need to fill
column F(I)(c)i
columnF(I)(f)
Column F(II)(m) .
one thing more last yr return filled NIL return and there not mention SSP exemption claim then now can i take SSP exemption
This Query has 3 replies
Whether efiling of return is complusory for all for sept qtr 10
This Query has 2 replies
if in an accounting year turnover of taxable services exceeds Rs. 10 lakhs then is service tax payable on all services provided during the year or only on services over Rs. 10 lakhs
This Query has 1 replies
Sir,
If company which has permanent establishment in India gets Commission for sales effected for goods sent by Hollan based company. Whether servie tax is applicable or not ? If yes under which cluase and section.
This Query has 1 replies
is cenvat credit return in different that st-3 ,is it required to file it seperately?
we have received service tax audit notice where they have mentioned this two things in different points.
they have asked for annual report , but ours is a partnership firm what we should submit?
they have asked for bank accounts should we submit it?
they have asked for st-1 and st-2 but we only have st-2 will it do?
This Query has 2 replies
Dear Sir,
Can we avail the CENVAT Credit while we receive the courier bill of some vendor but we have not payment last 3 months.
Is it possible the Service Tax payable to adjusted the Service tax calculation.
Regards
Anirudh
This Query has 2 replies
my organisation is a HUF firm. i had been paying the service tax quarterly. however rule 6 of service tax rules mentions that quarterly payment only for individuls, proprietorship firm and partnership firm. rest all have to pay monthly.
nothing specific has been written about an HUF firm. please guide as to the payment of service tax. should it be monthly or quarterly?
This Query has 3 replies
In the Service tax return ST-3 form column F gross amount received against service ,Is need to be filled ...... If i want to avail the exemption under notification no.6/2005
This Query has 3 replies
We manufacture pigments (color dyes). Last year we have paid central excise duty (on goods produced and cleared) less than 10 lac (by cash + Cenvat credit both)
We do not provide any type of service at all. We receive transport service from different transporter/s, transport agencies (for raw material receipt and dispatch to customer and upto depot)
Kindly guide me about : are we liable to pay service tax as transport service receiver If we are paying the related transport bills.
Some body told me that yes we have to pay service tax as service receiver (though we do not provide service of any type at all.
Some body told not necessary.
Till date we are not registered for service tax But we are registered for central excise from last two years and have started e filing of central excise ER-1 from last two months.
Kindly guide me service tax is liable on us (related to transport service and extra if any) or not
Thanking you.
This Query has 4 replies
good morning sir
I want to file service tax return online so please suggest me the website through which it can be filed.
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Service tax return