Anonymous
26 November 2013 at 15:41

Rent

I have a hotel and i have given it to a comoany t run the hotel and the consideration i will get is 20% of gross reciepts.
Now is service tax applicable on can it be called rent.



Anonymous


i am working in a manufacturing company, i have doubt regarding reverse charge of service tax on manpower supply.. in our company we procure some manpower service for production purpose... the service provider charged 25% service tax on bill amount and remaining 75% service tax paid by the company through GAR 7 challan... whether we can take 100% cenvat credit on input services because we already paid 25% on bill amount and remaining by gar7 challan?



Anonymous

I am working in manufacturing company we have taken two insurance policy for cash & Employee can we take service tax credit on above subject.


Please suggest me


Swathi
26 November 2013 at 12:16

Service tax on import of service

Hello,

X Pvt Ltd is obtaining marketing services in Canada from a vendor in Canada. The payment is made to the vendor in Canada from India in CAD. Does this amount to import of service and is reverse charge applicable on this?


kushal
26 November 2013 at 11:25

Surrendering of registration

I want to know the service tax procedure for cancellation of registration kindly guide me


Glory
26 November 2013 at 10:45

Reg. service tax payment

Sir, we are liable to pay service tax from the last one year, we are now paying the service tax like to know what will be the interest liable.


Dipul mehta
26 November 2013 at 10:14

Partial reverse charge and cenvat

Dear Sir,
Plz Suggest we have paid 75% service tax liablity on advance paid to supply of man power service to contractor we get invoice from them when full contract completed, can we get CENVAT of 75% what we paid to govt. and can this CENVAT we adjust with EXCISE Payble ? and if yes. then in which time we adjust it.


Sankara Subramanian
26 November 2013 at 06:23

Service tax on royalty

I run a research oriented service organization. Should I charge service tax on royalties payable to me?


jagadish kumar
26 November 2013 at 01:11

Payment of service tax

is service tax to be collected and paid by a ice cream parlor if so kindly let me know the rate and notification no.


SATISH KUMAR
25 November 2013 at 23:44

St payable through online limit amended

Notification No 16 /2013-Service Tax

Provided that where an assessee has paid a total service tax of rupees one lakh or more including the amount paid by utilization of CENVAT credit, in the preceding financial year, he shall deposit the service tax liable to be paid by him electronically, through internet banking.)






CCI Pro



Answer Query

Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details