madan dhirajlal kansara
26 June 2017 at 13:13

Audit requirement

sir my income not exceeded rs 200000 in that case there is legal requirement for audit u/s 10B during the year 2013.14 and on wards


Sourbh Aggarwal
24 June 2017 at 22:43

Regarding service charges collection

Hello everyone,
I have a doubt regarding service charges collection by hotels. Is it mandatory for hotels to distribute all service charges to its staff???


Rishab Gupta
24 June 2017 at 11:10

statutory audit

which person is liable to get his books of accounts audited?


sumit
23 June 2017 at 15:48

Tax audit u/s 44ab

Dear sir,
i want to know whether disclosure requirements as per icds is mandatory in form 3cb-3cd or it has to be made only when my income tax computation differs from icds. kindly reply.


Khushbu
23 June 2017 at 11:34

Trust audit

C.A. Having proprietorship firm can do audit of trust? what are the critaria for trust audit and what C.A.should be the charge for trust audit?



Anonymous
22 June 2017 at 17:34

Notification no. gsr 583 e

Notification no GSR 583 E dated 13 June 2017 published by MCA provides exemptions to a small company for reporting under section 143 (3)(i) ie Internal Control Over Financial Reporting.

Query:
1. What will be the effective date for application of this notification?
2. Shall it be the date of report or the date of financials (March 31)?
3. In logical analysis, it was found appropriate to take the date of report but, is there any law/rule/notification/interpretation supporting this logic?


MANISH KUMAR

I want to know that if the CA is unavailable can a Senior article of the firm sign the Balance Shit . I am having 2.5 years experience in vouching and stock audit. My friends say that I do better work the My CA, so I want to ask that as per ICAI guidelines am I eligible to Sign on the Balance shit.



Anonymous
21 June 2017 at 14:35

Internal audit of trust

Hi ,

Can anyone suggest how to do internal audit of trust?


Rahil
20 June 2017 at 22:36

CARO 2016

Is Rights issue of shares to be reported in CARO, 2016, if yes, under which clause and please provide references. Thank you


AMOL RAYKAR

Dear experts, we have formed a partnership firm on August 2016. The firm is in prototype development stage so there is no revenue generated. I want to carry forward the losses from FY 2016-17. my query is,to carry forward the losses is it necessary to do tax audit






CCI Pro



Answer Query

Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details