whether service tax credit can be availed on mobile bills?


This query is : Resolved 

(Querist)
12 May 2010 IN case of an organisation which is a sole proprietorship concern and is registered as a service provider, with valid service tax registration number, can the amount of tax charged by mobile phone companies on the bill be taken as input service tax credit.?

12 May 2010 Yes service tax on telephone Bill of company credit allowed.

12 May 2010 Yes can be taken

In ‘Commissioner of Central Excise, Bangalore – I V. Conzerv Systems Private Limited’ – 2009 (13) STR 638 (Tri. Bang) the tribunal held that the mobile phones standing in the name of the company and used by employees in relation to work only and incidentally can be used for personal work but that it by itself no ground to deny credit there on in view CBEC Circular No. 97/8/2007-ST, dated 23.08.2007.

12 May 2010 AGREE WITH EXPERTS.

12 May 2010 agreed with experts.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details