Should we refund GST?


This query is : Resolved 

(Querist)
11 February 2020 Dear Sir / Madam,

We had taken drawback at higher rate during July 2017 to Sep 2017 as well as availed ITC of GST in the same period.

We want to know, was it against the law? What should we need to do now?
Our GSTR9 and GSTR9C also has been filed.

11 February 2020 For all exports made with effect from July 1, 2017, for which a higher rate of drawback is claimed, exporters have to submit the self-declaration in the format given in CBEC Circular no.32/2017-Cus dated July 27, 2017.

Refer the following link for further details & clarifications

https://www.business-standard.com/article/sme/exporters-claiming-higher-drawback-must-submit-self-declaration-118021200604_1.html


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details