service tax applicability


This query is : Resolved 

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
19 September 2010 Dear all,

On of our client providing consultation service to a foreign company ( business promotion) and monthly he is getting the remuneration in foreign currency ( that is the only source of income)

my query is whether service tax is applicable for this? if yes then how to collect service tax from them?

Rajan Babu (Expert)
20 September 2010 It is export of service. No service tax payable under Rule 4 of Export of Services Rule, 2005

Avatar

Querist : Anonymous

Profile Image
Querist : Anonymous (Querist)
20 September 2010 Dear Rajan,

One more query
In the above case business promotion is done in India for foreign company - still it is exempt?- Pls Clarify


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details