Service Tax


This query is : Resolved 

08 October 2010 Sir,

I am attaining service tax audit of year 2008-09

where i find
suppose bill of services given on 1/4/2008is Rs50.00 lacs

payment recd
1/7/8 17.00
1/10/8 17.00
1/12/08 16.00

how to compute s.tax?
remeber it is A.Y.2009-10

08 October 2010 at the rate applicable as on 1/04/2008.
in my opinion 12.36% and i assume that Rs.50laksh is inclusive of service tax
then
on 1/07/08- 17/112.36*12.36 and similarly for the others

08 October 2010 yes. service tax liability will be computed as service provided date only.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details