Import of services


This query is : Resolved 

(Querist)
30 May 2013 As per notification no. 25/2012 i.e Mega Exemption notification - Point no. 34 (C) i.e "Services received from a provider of service located in a non- taxable territory by
a person located in a non-taxable territory;" is exempted.

But again the Notification no. 30/2012 (point no.10) i.e Reverse Charge direct the Service receiver to pay 100% Service tax in respect of any taxable services provided or agreed to be provided by any person who is located in a non-taxable territory and received by any person located in the taxable territory


Why this Contradiction ? Please reconcile between this two


Also, Section 66A of the Act (import of Services) is eliminated after introduction of above two notification ?

Regards
CS Asif

30 May 2013 there is no contradiction
read the above lines carefully.
in 1st point. exemption in case:
outsider to outsider.

in 2nd point. taxable by reverse charge in case:
outsider to indian.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
Finance

I-Genext Consulting Private Limited

New Delhi

CA

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details