Credit


This query is : Resolved 

06 April 2012 Hello Expert

The company is liable to tax based on MRP valuation ie under 4a.... the doubt was can the company offset the service tax credit given under rent with the excise liability under 4a valuation.... The same can be done under 4 ...but 4a ?

company is not registered under service tax
Regards

Surya

07 April 2012 You may offset the Cenvat credit earned in respect of Service Tax paid on rent for payment of Central Excise duty assessable under either Section 4 or 4A, there is no bar in availing credit. As far service tax registration is concerned, you need not be registered for payment of Service Tax on rent however your land lord should obtain the registration and discharge the Service Tax on rent paid by you.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details