bhatia
30 December 2008 at 13:40

HOW TO PREPARE CMA DATA

Pls tell me how to prepare a cma data.


G. Pavan Kumar

If A Ltd. gets contract from B Ltd. on sub contract basis whether A Ltd. is liable to pay service tax or B Ltd. is liabel to pay service tax on behalf of A Ltd. (Contract related to National Highway Roads)


RS
30 December 2008 at 13:17

Tailoring Business

Hello, My client is into tailoring of bridal wear like specialized embroidery and all. Annual receipts is 5-7 lacs p.a. Will this be covered under any service tax? Or will be treated as business income? Receipts are 100% in cash.


Shahjahan Khan
30 December 2008 at 12:55

Company Registration

Thanks for solution. Its in Maharashtra Pune. What is the reference for checking the stamp value ie.( any Link, book, schedule. etc)


Hanmantu N.Sai
30 December 2008 at 12:09

Eligibility for Professional Course

Deal All,

I want know minimum eligibility for professional courses like CA, CS, ICWA. Is there any minimum precentage at graduation required? i.e.50%


Ananthselvaraj

how to know first name surname of the assessee while registering for e filing of income tax return.I tried so many times i could'nt get it....Is there any other site for checking those details other than income tax sites


GIRISH KUMAR DUNDLODIA
30 December 2008 at 11:52

WDV OF ASSET

An asset's WDV as on 1st April is 20,000.This asset was used 50% for personal use during the year.The depreciation rate is 20%.What I want to know is what will be the WDV of the asset at the end of the year????


GIRISH KUMAR DUNDLODIA
30 December 2008 at 11:48

IT Depreciation

What is the rate of IT depreciation for improvement on assets??? And how it has to be calculated???


Sharat Chandra Singha
30 December 2008 at 11:41

bank charges

if bank charge R.100 from a current account towards cost of cheque book which was issued without intimation or prior approval to account holder by the banker .Can bank legally charge the same . Plz suggest with some study cases.


CMA. Subhash Kumar Jha
30 December 2008 at 11:40

Surcharge on TDS under Section 194J ?

Dear Sir,

We are paying for professional services after deducting tds @ 10.30 %.

Earlier, we had estimated that the total payment during 2008-09 would not exceed Rs. 8.7 Lacs. But now it seems that it might exceed by around 50 thousand by March,08.

The payments were done throughout the year. What should we do now? Will there be any interest implications on our earlier TDS payment ?

Pl reply soon.

Thanks

Subhash Jha






CCI Pro



Answer Query

Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details