dear sir may client has done audit fy 15-16 but ay 16-17 under section 44ab but in this year fy 16-17 but ay 17-18 his turnover is only 4229225 whether he can file return under section 44ad. he can declare 8% of Rs 4229225 = 338338 - 300000 = 3834 he paid tax whether sir please suggest to me decision valid or not.
sir,
return of ay 2017-18 was e filed and also e verified on 15 march 2018.but receieved sms only and not email on 18 march 2018 as follows:
you have not filed ITR for AY 2017-18.please click on compliance portal link at e filing portal to view further information.
should one ignore this message as itr is already filed and it will go away automatically when itr is processed?or should visit compliance portal and submit that return is already filed?
DEAR SIR WHETHER INTEREST INCOME RECEIVED IN CASH RS 35000 PER ANNUME WHETHER ANY PANALTY LAVIED AS PER IT ACT. ANY ISSUE ARISE.
that an NRI proprietor can hold current account in bank in India of Indian Proprietorship firm? that mean can continue open this current account after changing his status of resident ?
Dear Experts,
We have received foreign commission & want to create tax invoice for the same. So we have facing GST SAC Code issue in billing. Request you to advise for GST SAC CODE starting from 99 for Business Auxiliary Services having old code 00440225
Thanks,
Dear Sir/Madam
Is there any option to get LUT after inward remittance
Kindly instruct me.
If i sale of service in Agra, UP (09) to person / dealer which registered in Jaipur, Rajsthan then which type to GST to be charged in invoice?
Kindly give me the suggestion on following issue.
Service - Brokerage for property sale
Location of service provider-Maharashtra
Location of service receiver- Delhi
Property location-Goa
What should service provider charge, CGST SGST or IGST? Does Service provider need to get himself registered in Goa?
Dear Sir/Madam,
A contract Work, which is related to Manpower supply services has been completed on 14.11.2014, but the Date of Invoice is issued on 29.06.2017, in this case whether Service tax is payable or GST?
If it is liable to pay under Service tax, Is it possible to pay such Service tax along with interest in current GST Regime?
Please, give your valuable advise.
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Itr 4s filing