Manmohan ACA, CS
28 August 2009 at 17:03

NOv, 2010.

will appear for MY CA FINAL EXAM in NOv, 2010.
whether the following is applicable for me.

1. Goods and service tax
2. FBT
3. IFRS


ruchi
28 August 2009 at 15:41

industrial training

This is Ruchi Nawathey from mumbai.
I have cleared my CA final in August 2009.
Currently i am pursuing industrial training in an organisation and the last 9 months of my articleship are remaining.
I wanted to know whether a transfer can be taken under industrial training for the balance period owing to the fact that transfer in articleship is banned. Whether transfer in articleship means the same as transfer in Industrial Training?


Arun Purohit
28 August 2009 at 15:23

cs notes

M a final year ca student! Sorry to ask but can anyone provide me with the required study material/reference books/private (tutor located in bhayander or mira road)for the preparation of CS Executive program Examination to be held o June 2010!My Email Id Is ca_arun19@rediffmail.com & hot_arian_4u@yahoomail.com


manish kumar das
28 August 2009 at 12:48

Transfer after 2yrs of Articleship

Hi, This is Manish Kumar, I hav a query, pls help me on this-very urgent 4 me.I am a PCC student.I have completed my 2 yrs of articles by this june & Continuing. Is there any possibility 2 take transfer of articles 4 me despite the regulations stipulated by the institute.Further I have not taken any tranefer yet. Pls help me out, its very imp 4 me. Thanks in advance, Manish


Dhaval
28 August 2009 at 12:45

PCC Nov.2009

Hi I am appearing for PCC 2009. I have 2 months to prepare for my eams. I am giving both the groups. How shall I prepare.


CA Sumit Tayal
28 August 2009 at 08:27

urgent reply

what is Orientation Programme for Campus Placement Programme.
urgent
Reply
please


Manmohan ACA, CS
28 August 2009 at 03:25

NOv, 2010

I will appear for MY CA FINAL EXAM in NOv, 2010.
whether the following is applicable for me.

1. Good and service tax
2. FBT
3. IFRS


Padmashree Raju

Hi All

One of my clients are actually the travel booking agents, they are not direct agents for booking the hotel & vehicle booking, they are just the mediators between the Travellers & Travel agents.

They raise an Invoice to the Travellers based on the expenses incurred to them on travel agents.

They say their applicable Service Tax rate is as follows:

1.For booking for Hotels only –1.03%.
2.For booking of both Hotel & Vehicles - 2.58%.
3.For booking of Vehicles only – 4.12%.

Can anyone pls tell me are they correct that their service is taxable on above percent only or at normal service tax rate of 10.3% itself.

Pls clarify??


Aravind..
27 August 2009 at 15:09

books

which publication is good for costing and financial management?

is study material enough?


Lokesh
27 August 2009 at 14:57

S.M Notes for CA(PCC)

Sir if u have strategic management notes then pls give it to me.
My e-mail ID is lokeshsbly@rediffmail.com.
My attempt is due in november 2009, so please do it fast in my favour.






CCI Pro



Answer Query

Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details