This Query has 3 replies
Hello
While surrendering the Service Tax Number is it necessary have online registration with ACES
whether it can be surrender physically at the department without registration at ACES
Thanks in advance
This Query has 2 replies
Dear Experts,
I understand that service tax payment can be made quarterly, could you kindly let me know who are eligible to pay quarterly service tax instead of monthly.
This Query has 1 replies
Whether there will be service tax liability on the payment received against the invoice rasied at the time when Service was not applicable to oraganisation.
But now i m having Servicetax no. and also depositing Service tax on the current raised invoices???
This Query has 1 replies
Hi everyone,
Input credit is to be claimed on payment basis. What is meant by payment date? Whether it is date of realisation of cheque paid or date on which cheque is issued?
It was observed that one person is just drawing cheques and is not presenting the same to the vendor. however he is accounting in books as paid and shown as cheques issued but not cleared in BRS. After 6 months he is reversing the entry in books.
Is this correct? Please throw some light on this.
This Query has 5 replies
Hi All,
Can anyone Tell me is there any site from which we know the Service Tax Challan Number ? if copy of chaalln is misplaced
like OLTAS from Which we Know TDS Challan Number
This Query has 2 replies
HI,
i m already registered in service tax department since last 5 years, and now i want to change my address in online so how to change the address....(when I go to service tax department for this matter , they told me that do online but how to do they don’t told me…..)
plz guide me
Thanks
This Query has 1 replies
Hi Friends
i want know that if an assessee paid the interest on service tax in excess of his liability during FY 2009-10 by Rs 31280/-
wether it can we carry forward in the next month/qtr if yes under which rule & wts is treatment in ST- 3
Pls Clarify
ASAP
Thanks In advance
Frm Ashok
This Query has 6 replies
Hello all,
please let me know what are the rate of delay payment of service tax? please treat it a urgent.
thanx to all
This Query has 2 replies
Dear Sir,
I am confused regarding the Interest payment calculation. Please help me on the issue
Notice/Order
" I hereby confirm the demand of service tax of Rs. 20000/- and interest applicable thereon from the date it is due till the date of payment , at the prescribed rate under section 75 of the finance Act 1994.
I also impose penalty of Rs. 20000/- on the assessee under section 76 of the act ,ibid."
This order received againest SCN in 2004 for short payment of service tax.
So now what i have to pay ....
Regards
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Surrender of STC