This Query has 3 replies
HELLO,
I wanted to know whether is there any SERVICE TAX on Transportation( Precisely speaking.. Transportaion of Fly Ash. This Fly ash is not going to any cement plant but being disposed at various locations( like low level lands etc) as decided by the company and the company is not paying any servioce tax to the principal transporter.
Please help
This Query has 2 replies
Sir,
A person has started Travel Agency (other than Air/Rail)on 1st April 2010. His receipt is less than Rs.9Lakhs.
Can he voluntarily take Service Tax Registration and claim Basic exemption of Rs.10Lakhs?
When he approach a service tax officer, the Officer said that if he voluntarily registered then he cannot claim the basic exemption. Is it correct?
Please reply
Thanks in Advance
This Query has 4 replies
HI FRIENDS,
I AM FILING FORM ST 1 ONLINE. I FILLED ALL THE RELEVANT DETAILS. BUT IN THE END THERE IS COMMISSIOINERATE CODE, DIVISION AND RANGE. I DONT KNOW WHERE I CAN FIND THIS. PLEASE LET ME KNOW.
THANKS IN ADVANCE
This Query has 2 replies
Hi Experts,
When to pay the service tax after raising invoice or after receiving chq. from party?
Help Me please
Warm Regards
Reddy
This Query has 1 replies
As per my knowledge service tax is to be paid to the service provider,provided he submits a bill for the service with valid Service tax Registration No.
My querry is this that whether bill is required every time/ month, if he is my regular service provider ?
If so reference of the notification / section may be given in the reply.
JHAMARIA
This Query has 2 replies
Hello sir,
We have received advance against Works Contract of Rs.10,00,000/-.We are calculating Service Tax payable, under the Service Tax Valuation Rule 2A(1). Under this how to calculate the taxable value and Tax Amount.
Please guide me.
Rajendr Prasad.
This Query has 1 replies
What is the difference between service provider registered as Input Service Distributor and service provider registered on the basis of limit????
Explain the concept and benefits of both respectievely,
This Query has 2 replies
Can a Company issue ORIGINAL invoice (with Service Tax)again If first Invoice lost in transit? is there any section?
This Query has 3 replies
What is the limit for service tax registration for "goods transporter by road" ?????
This Query has 1 replies
Greetings of the day to all.
please help me in resolving my query..
as per service tax rules work contract services provided in relation to roads, , railways etc are excluded from service tax net....
My question is that if we are building a new residential complex for railway employees then weather that will taxable service or not.
1 taxable as services provided for construction of new residential complex..
or
2that will be excluded from service tax net as residential building are for railway employees...
Thanks..
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Service Tax on transportation