Anonymous
06 May 2016 at 09:17

Sec 67 of st

Dear sir,
I have read section 67 of service tax
many time but in this said section
no where it is written that ST is applicable
On reimbursement of expenditure. Pls
Let me know in this sec. Where it is
Written that ST is applicable on
Reimbursement of Exp.

Regard
Amol gupta



Anonymous

Sir/Madam,
One of my client, has paid Swach Barath Cess @ 5% on the Taxable Service instead of 0.5% under Reverse Charge.Whether such excess payment can be self adjusted against the Swatch Bharath Cess Payable arising on future invoices?... If no whether refund can be claimed? Please advise me.


Thanks in advance.


Prem M Ochwani

ST paid to Work Contractor by Builder ,Is CENVET allowed Against ST Payable By Builder as per Input Service Definition


Aniruddha Deshpandepro badge

Hello,
If SEZ unit is providing service to the DTA unit then who is liable to pay service tax? Since SEZ is out of taxable territory, then is it treated as Import service? and service recipient has to pay liability?

Regards,
Aniruddha Deshpande


lalan kumar

Dear sir please give me proper detail where service tax and HVAT is applicable on work contract. what is procedure to pay tax ,what is rate of tax , &have any exemption or abatement there on



Anonymous
05 May 2016 at 18:19

Sec 67 of st

Dear Experts,
I have read section 67 of ST many time
But i have not seen written any where in this
Said section that ST is applicable on
Reimbursement of expenses.. plz let me know
In this section where it is mention that ST
Is applicable on reimbursement,

Regard
Raj kumar



Anonymous

Dear Experts,
ST is applicable on reimbursement of
Expenses incurred by service provider plz
Provide me section clause which stated
That ST is applicable on reimbursement,

Regard
Suresh singhal


Mukesh Kumar

DEAR ALL FRIENDS ,

A GTA PROVIDE TRANSPORT SERVICE TO A PVT LTD CO.

THE SERVICE TAX (14.5% OF 30% VALUE OF BILLS) HAS DEPOSIT BY BOTH SERVICE PROVIDER (GTA) AND SERVICE RECEIVER( PVT LTD CO.) ,
SERVICE TAX RETURN (4TH QTR F.Y. 2015-16) ALSO FILED .

I WANT TO KNOW THAT :

1. HOW CAN GTA ADJUST SERVICE TAX AGAINST 1st QTR 2016-17 .
2. HOW CAN GTA REFUND SERVICE TAX FROM ST DEPARTMENT .
3 HOW CAN GTA RECEIVE SERVICE TAX FROM PVT LTD CO. BECAUSE WE HAVE CHARGE SERVICE TAX IN INVOICE SPERATELY .
4 TELL ME OTHER OPTION.


THANKS IN ADVANCE




P.Harish
05 May 2016 at 13:36

Service tax credit -tender cancle

Dear friends !

We had received services of Engineering Consultant to help Tendering on technical issues. He raised Service Invoice with Service Tax, We lost Tender & many occasions it happen & not gets Tender. Can we take Service tax credit as a Input Service? Since we don’t have any output service against this job but we paid fully to consultant.

Is it input service for any one who lost Tender but paid to consultant? Please advise



Anonymous
05 May 2016 at 13:07

Service tax registration

Dear sir
we are supplier of goods also service provider. plz let me know
for service tax purpose which turnover would be consider weather only service charge or inclusive supplying of goods,

regard
radhe shyam






CCI Pro



Answer Query

Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details