Siddhant
27 July 2015 at 07:58

Proffesional ethics

As per Clause 6,

Chartered Accountant in Practice can have their name included in telephone directories subject to many conditions, out of which one is - "the member/firm should belong to town/city in respect of which directory is being published".

So does it means a CA of Jaipur cannot have entry in Telephone Directory of Ahemdabad/other cities?


Divya Arora
25 July 2015 at 13:11

Audit query

Is Caro 2015 applicable for november 2015 exams??



Anonymous

If an individual is proprietor in two concerns, and one of them goes under Audit U/s 44AB ,and the 2nd concern does not qualify for audit, still is there any provision for the 2nd firm to be audited just on the basis of audit of 1st one ?


kirti

Hello Sir/madam please give me a solution for below query If CA "M" is a director of a Co. "A". Co "A" is writing books of accounts of various entities. Audit, preparation of financial statements etc. of these entities are done by a CA "M" is it attract applicability of Clause 4 of part I of 2nd Sch. to CA Act. Thank You


Rajesh R Sharma
23 July 2015 at 08:41

Director declarations

How many declarations required from directors of Ltd company ?



Anonymous
22 July 2015 at 17:53

Directors report

Can anybody provide me proforma for Directors Report in case small companies...


Gunjan!!!

Can we constitute Two committee that is 1) audit committee and 2) Remuneration committe in "SAME" Board Meeting??Or we have to hold two different Board meeting??


Bharat Chaudhari
21 July 2015 at 12:07

Recruitment of goverment auditor.

who recruite company auditor in Goverment company ?? Share holder of these company or Bord of Directors of the company or Centeral Goverment. pls give me your valuable rply. Thanks



Anonymous
20 July 2015 at 08:27

Suggestion

sir if someone reading padukha book for ca ipcc auditing subject then it is sufficient for all preparation or need to refer some other book?
reply me


Ankit Gupta

Can contractor charge wct from contractee in his bills? If yes, Contractee has to pay the charged amount to government or he has to compute it again by adding service tax into it?






CCI Pro



Answer Query

Company
ARTICLESHIP 29 October 2026
Article Assistant (CA Inter / CMA Inter) - Thrissur

Varma Raja & Associates

Thrissur

CA Inter

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details