40a(3)


This query is : Open 

18 June 2014 whether sec.40A(3) apply on trust & charitable institution ?


CA Aditya (Expert)
18 June 2014 Yes It is applicable .Exemption to rule 40A(3)given only in rule 6 DD. \
There is no specific exemption for Trust/Charitable Institutions.

Rupesh Jain (Expert)
18 June 2014 yes, all section for tds/limit of payment are applicable to all assesse.

21 June 2014 cash payment in excess of 20000 may be made by trust ?

21 June 2014 because trust have no business activity.
whether BUSINESS HEAD for EXPENSE point of view not apply?


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details