Tds percentage


This query is : Resolved 

(Querist)
03 March 2015 we have to pay for our client name euclid infotech it was based on tender the payment was 28090+16854 it was 2 invoice they had send , whether we have to deduct TDS for them if yes on what percentage & it comes under which section

03 March 2015 Invoice is for what? Please tell the exact nature of service provided.

04 March 2015 what type of service your client provided?

chandru (Querist)
04 March 2015 client provide us for foreign based tender for a project

04 March 2015 Foreign based tender for what type of work/service?

chandru (Querist)
04 March 2015 it was to set up business deals outside the country

04 March 2015 Please refer Section 195 of the Income Tax Act 1961.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 25 October 2026
Article Intern (CA Articleship)

Arpan Bohra & Co

Hyderabad

CA Inter

View Details