ROC filing 23AC


This query is : Resolved 

(Querist)
22 July 2010 A full time CS can certify and digitally sign the form. He is required to write board resolution number and date. Now a full time CS is certifying 23AC for 2009-10 and he has written "i have been authorised by BOD resolution number so and so dated 05/12/2006" Is it allowed 2006 date?

22 July 2010 The verification part can be signed only by a company secretary who is an employee of the company. If the date of the balance sheet {refer clause 3(a)of e-form23AC} is a date falling after 05/12/2006, what had done is definitely wrong.

Bhakti (Querist)
23 July 2010 Dear Sir thank you so much for the reply. Your reply has always helped me in taking decision.
How can i convince the CS who is the full time employee of the company of this fact? is there any section which i can quote to him so as to support the fact?
23AC for Bal sheet as on 31.03.2010 is verified putting board resolution dated 05/12/2006.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details