ISSUED OF GOODS CONSIGNMENT NOTE FOR EVERY CONSIGNMENT


This query is : Resolved 

21 February 2010 We are a GTA service provider. We provide GTA service to various Companies on annual contact basis. We issued a consolidated bill for a month for our services to a Customers but they ask goods consignment note for every consignment stating that it is compulsory for Service Tax purpose. Please let us know, Is it mandatory to us to issue a consignment note for individual consignment?

We wait your exper openion

Thanks

Subhash Solanki



Dayal (Expert)
21 February 2010 ‘Goods Transport Agency’ is defined in section 65(50b) of the Act as follows:
‘goods transport agency’ means any commercial concern which provides service in relation to transport of goods by road and issues consignment note, by whatever name called;

If your documents reflects all the information of consignment note, then too it is okey


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article Assistant

Malhotra Rajesh & Associates

New Delhi

B.Com

View Details
Company
15 October 2026
Senior Accountant

Continental Belting Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details