Company name change


This query is : Resolved 

(Querist)
23 August 2016 Dear Experts,

We have changed the Company Name in FY2015-16, Do we need to Mention any where the Old Company Name also with New Company Name Like in Financial Statements, Audit Report or Board Report. What are the provisions in Companies Act 2013 with Regard to this..??

23 August 2016 Where there is a change in the name of the company during the last two years then the former name shall also be mentioned along with the current name. Both names should be displayed in:-
Name board.
Letter head
Bills/invoices
All Notices like
inviting tenders
inviting employment
for closure of register of members
all official publications.
Inference - section 12 (3) (a) & (c).


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
08 October 2026
Account Executive

Elite Taxation

New Delhi

CA Foundation

View Details
Company
08 October 2026
SALES TELECALLER

HIRE NOVA

Lucknow

Graduate (Any)

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
CA Articleship / Article Assistant

M N Rao & Associates LLP

Vijayawada

CA Inter

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details