Sir
I am a supplier of building material ie cement and Tmt. What percentage of GST I shall charge from the company to whom I supplied.
Pl guide. It is urgent,
Note I am registered as a service provider in GST.
REGARDS
While creating table A under form 10e we need to calculate
(a) taxes on income of previous years excluding arrears given in current year and
(b) taxes on income of previous years including arrears given in current year.
Now my query is whether the income of previous years should be total income or taxable income after deductions availed during those previous years.
My view is that it should be taxable income instead of total income otherwise it would be injustice to the tax payer while avaliling exemption under 89(1).
Please share your view & understanding of this exemption.
i received salary from trust, is it taxable to me under income tax act ?
Dear Sir/Madam,
If i received gift from my Sister's husband (who is in USA), is it taxable or taxfree?
Secondly whether gift deed is mandatory for the same or not?
Whether clubbing provision of income tax applies in such gift transaction?
Sir/maa'm..i have join my articleship in Indore and also pursuing bcom from regular college in other city.. But I don't attend the college,so what should I do I order to fill the requirements of form 112 as it demands no clash between college hours and articleship hours....plzzz reply urgently
Dear Sir, whether notice under section 142 (1) can be served for the assessment year 2017-18 before the ending of 31st March 2018. Assessee can legally file is return up to 31st March 2018. therefore what is the hurry to department for compiling before 31st March?
SIR I WANT TO KNOW ABOUT THAT I HAVE NOT DEDUCT TDS ON JOBWORK AND MY JOBWORK AMOUNT IS
1150000/- IN THE F.Y IF I WILL NOT DEDUCT TDS THAN HAVE ANY PROBLEM AND HAVE ANY PROBLEM THAN WHAT SHOULD I HAVE DONE
Hello Experts,
I have offices in Goa and Maharashtra. My Goa office is registered for GST. I have received Bill for Rent of office in Mumbai. (Rent = 30000, CGST=2700, SGST=2700) . But my landlord has charged me CGST and SGST for the same. Because of which i cannot claim input credit. My query is on which amount shall i deduct TDS on rent? Is it on Rs.30,000/- only or full amount of Rs.35,400/-?
Hello Experts,
I have done GST registration of one proprietorship firm in the month of February 2018. The firm was established in the year 2014. It has VAT registration. Please guide me now to go ahead with GST returns now? Do i need to file GST returns from July 2017 onward and pay GST if any? or can i start filing GST returns from February month onward? Please tell me exact procedure from begining. Also what about TRANS 1 & 2?
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Rate of cement on supply