This Query has 1 replies
Bussiness Law:
I started a new bussiness. I implement ideas of Stock traders with my money on my Share trading account. On success i pay them fixed % of profit. I am getting good success as per bussiness and want to expand it leagally.
I have two optional plans and want legal advice on them.
Plan 1:
I will be continue trading on my account. While paying traders, I will get a note of acceptance of amount with thier sign etc.
Plan 2 :
I will register a sole propritership and get a trading account and a bank account on comapny name. Finally showing all deduction on employee salary etc.
I want a legal method in which myself or company should be taxed only on the net profit (Profit from trading - Salary to traders)
Kindly suggest me legal advice on these.
Thanks in advance
This Query has 3 replies
can a pvt. ltd. company take a loan from relative of the director without allotting him shares or without making him as member of the company?
This Query has 3 replies
Kindly guide me what to do if AGM date is wrongly mentioned due to similarities in the name of the company in Form 23B and whether it can be revised or not ...
Is there any requirement to attach declaration and if so , please provide me the format of the same.
This Query has 4 replies
Dear All
Kindly advice whether the minutes of the Board meeting should be circulated or be shown to every director under any provisions of companies act.
As per my understanding, section 193 talks about its recording within 30 days of the meeting. But before the next meeting, please advice if it is mandatory to circulate the minutes
This Query has 1 replies
Can NRI to be a shareholder of private limited.. if yes then what are the procedures...
can NRI Deposit accepted in private limited..(Procedures)
can loan can be accepted from NRI..(Procedures)
Possible way of remmitance in all above cases...
Minimum and maximum amount in all the above cases...
Thanking you in advance...
Please do give Possible Advice...
This Query has 2 replies
If an EGM is conducted by the Board upon request by members after the time period given in the act(45 days) is valid or not?
This Query has 1 replies
Sir,
kindly guide me with the procedure of appointing a British/Overseas Indian Citizen as additional director on the board of Indian subsidiary company.
This Query has 3 replies
If once resolution in the General Meeting has been passed under section 293(1)(a) authorizing BOD to mortgage the Compnay's Property, whether in future if Company goes for mortgaging the property it would be required again to pass such resolution?
This Query has 2 replies
IS SPECIAL RESOLUTION REQUIRED FOR ALTERING MOA (INCREASE IN AUTHORIZED CAPITAL) IF COMPANY IS FOLLOWING TABLE - A.
GIVE DETAILED REPLY..!
This Query has 1 replies
Respected Sir,
we had followed Table-A in AOA. So in order to increase authorised capital of Pvt Ltd company whether ordinary resolution will do or we have to pass special resolution?
As there is alteration in capital clause of MOA so is there any need to pass any special resolution?
DT & Audit (Exam Oriented Fastrack Batch) - For May 26 Exams and onwards Full English
Bussiness tax advice