Applicability of schedule ii


This query is : Resolved 

(Querist)
08 April 2015 Dear Sir/Ma'am,

I would like to confirm the applicability of schedule II of Companies Act 2013.Is it mandatory for F.Y. 2014-15 or there is some relaxation?
Secondly, whether the component method to be followed in depreciation applicable in FY 2014-15?

08 April 2015 Applicable for all companies from 01.04.2014. See MCA General Circular 08/2014 dated 04.04.2014 from link given below:

https://www.mca.gov.in/Ministry/pdf/General_Circular_8_2014.pdf


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
08 October 2026
Accounts and Tax Associate

POOJA R TELI & CO

Pune

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details